Boldklubben Vestkysten får egen special øl!

Boldklubben Vestkysten får egen special øl!

Det er med stolthed at vi kan præsentere en ny spiller i truppen. Det drejer sig om vores helt egen special bryg “Boldklubben Veskysten” som er en øl, brygget af vores nye sponsor Oksbøl Bryghus.
 
“Øllen smager af sol, sommer, fodbold og sejre” udtaler Tom Mikkelsen fra Oksbøl Bryghus. “Den er faktisk så god, at den også kan drikkes i regnvejre, om vinteren, uden fodbold” forsætter Tom med et smil.
 
Oksbøl Bryghus er seneste skud på sammen af prisværdige sponsorere for Boldklubben. Udover special bryggen, bidrager Tom også med et bande sponsorat.
 
“Det er vigtigt for mig at vi også får tænkt sponsorer på en ny måde. Udover at præge vores opvisningsbane med en flot bandereklame, ja så får vi virkeligt her noget unikt som ikke findes andre steder” Udtaler Kasper Mathiasen fra sponsorudvalget.
 
“Med denne aftale, får vi nu vores helt egen øl på stadion.  Special øl har haft en eksplosiv vækst de seneste år, og det er for os, fedt at kunne tilbyde udefrakommende og lokale en oplevelse som de ikke får andre steder.” Slutter Kasper
 
Øllen vil i første omgang være tilgængelig på stadion i 0.33L flasker som man kender dem fra fodbold, men vil senere blive lanceret i 0.5L flasker hos Oksbøl Bryghus’ andre salgssteder. Hver gang du køber den nye øl på stadion eller hos en af de andre salgssteder, støtter du desuden Boldklubben i form af et mindre bidrag som ryger tilbage til Boldklubben.

“Ja vi kan jo håbe på det bliver en succes, og at folk er tørstige. Der går lidt vores vej hver gang der bliver solgt en øl, men den skulle vidst have været med på festival før det bliver en guldgrube” griner Kasper
 
“Øllen er brygget på sin helt egen opskrift og er ikke bare en kopi af en anden øl jeg har. Alle der har med boldklubben at gøre skal smage øllen. Så når solen rigtigt skinner, og fodbolden er tilbage i Oksbøl med tilskuere, så vil jeg gerne invitere de trofaste og alle andre på stadion til at komme og få en smagsprøve i form af en lille fadøl” Fortæller Tom.
 
Stort tak skal lyde fra hele sponsorudvalget, vi glæder os rigtigt meget til at se mere til Oksbøl Bryghus på stadion. Skål!
 
Kunne du tænke dig at høre, hvordan du kan sponsere Boldklubben Vestkysten, og hvad vi kan tilbyde. Så kontakt os i dag på sponsor@bvoksbol.dk