Shell tanker sponsorat på Bold Klubbenvestkysten

Shell tanker sponsorat på Bold Klubbenvestkysten

Det er med glæde at vi kan offentliggøre, at Shell har skrevet bandesponsorat for de kommende år. 

“Vi er utroligt glade for, at endnu en af byens erhvervsdrivende bliver repræsenteret på vores opvisningsbane. Vi er taknemmelige for alt den opbakning vi får, specielt i en tid som denne. Vi glæder os til at kunne invitere jer alle på stadion, så i også kan se det nye banner fra Shell” fortæller Kasper Mathiasen fra sponsorudvalget.

Shell, som udover benzin, sælger morgenbrød, bilvask, hurtig frokost, gavekurve, drikkevarer, fredags snolder og meget mere, har tidligere sponsoreret Boldklubben Vestkysten. Vi er rigtigt glade for igen at kunne byde Shell velkommen som sponsor i BV. 

“Hele vores lokale erhvervsliv har en stærk historik for at støtte boldklubben, og det må vi ikke tage forgivet. Derfor en stor opfordring herfra til at besøge Helle og teamet på Shell, når der skal tankes, vaskes eller andet.” Forsætter Kasper. 

Stort tak skal lyde fra hele sponsorudvalget til Helle og Shell Oksbøl. 

Kunne du tænke dig at høre, hvordan du kan sponsere Boldklubben Vestkysten, og hvad vi kan tilbyde. Så kontakt os i dag på sponsor@bvoksbol.dk