Førsteholdet fik uafgjort i Vejen

Førsteholdet fik uafgjort i Vejen

BV første spillede søndag efterårets årets første turneringskamp, hvor det blev til 3-3 i Vejen.

Oksbøl-drengene kom ellers bedst fra start, da Rasmus Plauborg fra feltets kant resolut sparkede bolden i det korte hjørne uden chance for Vejen-målmand.

Kort før pausen blev til en udligning før pausen, da et et frispark midt på Oksbøls banehalvdel blev sendt ind feltet, hvor en Vejen-spiller kom først på bolden og kunne heade den i mål til pauseresultatet 1-1.

Vejen startede bedst efter pausen og anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da hjemmeholdet kom foran. Rishad Fahim blev forhindret i af bryde bolden på noget Oksbøl-spillerne mente kunne ligne et frispark, i stedet slog Vejen kontra og fra højre side af feltet kom de frem til en afslutning, som Jeppe Hvid i målet ikke kunne gøre meget ved, så stilling nu var 2-1 til hjemmeholdet.

Oksbøl kom dog stærk igen på to mål af Dennis Jørgensen, først en returbold i feltet, hvor Mikkel Jørgensen med stort overblik spillede ham helt fri til et tomt mål og ikke mange minutter senere var det Marius Løkkes styr til at assisterer, da han lagde bolden af på kanten af feltet og med et hårdt spark uden for målmanden rækkevidde blev stilling altså vent op og ned til 3-2 til Oksbøl.

Det holdt dog ikke hele vejen og til sidst udlignede Vejen på et kontraløb, der til sidst gjorde at en Vejen-spiller kunne sparke bolden i det tomme mål. Begge hold kunne dog, være løbet med sejren til sidst, bl.a. en fantomredning var Oksbøl-målmand, Jeppe Hvid, var med til at sikre det ene point for BV-drengene.

Førsteholdets næste kamp spilles onsdag kl. 19.00 på Horne Stadion.


Resultat:
Vejen SF – BV Oksbøl 3-3

Målscorer:
3′ 1-0 Rasmus Plauborg
40′ 1-1
48′ 2-1
55′ 2-2 Dennis Backmann Jørgensen
58′ 3-2 Dennis Backmann Jørgensen
81′ 3-3

Startopstilling:
Jeppe Hvid Sørensen
Morten Bo Kristensen
Mikkel Jørgensen
Rishad A. Fahim
Mathias Runge
Jens Dahl
Anders Ulriksen
Marius Løkke
Rasmus Plauborg
Dennis B. Jørgensen
Frederik Dahl

Indskiftere:
Renè Backmann Jørgensen
Michael Bo Kristensen
Max Bonde Hele