Nu går det løs med turneringskampe

Nu går det løs med turneringskampe

BV Oksbøls to seniorhold skal i morgen, Søndag, for første gang i kamp om point henholdsvis i Vejen og Oksbøl.

For andetholdets vedkommende gælder det en hjemmekamp mod HTS kl. 11.00, mens førsteholdets samme tid spiller ude i Vejen mod et hold, som på papiret bliver en svær modstander, hvis man skal tro førsteholdstræner, Søren Werner Jensen.

– Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget. Det er altid fedt når en ny sæson starter. Det er her det vil vise sig om vi er ordenligt forberedt og klar til at præstere. Det bliver super fedt at komme igang med at spille om point igen. Jeg forventer en svær kamp på udebane mod en dygtig modstander. Vi koncentrere os om os selv. Vi skal være skarpe i hovederne og være villige til at investere det der skal til. Kort sagt. Vi skal ville det mest.

Det er den første kamp i Søren Wernerns sidste sæson i spidsen for BVs førstehold, men han er slet ikke færdig endnu og er stadig sulten efter succes.

– Lige nu ser jeg det ikke som at runde af. Vi skal lige til at  begynde på en ny sæson. Vi skal sørge for at starte godt så kan vi slutte godt af når vi når der til slutningen. Lige nu er det en kamp af gangen der gerne skal vindes slutter Søren Werner Jensen


Truppen til kampen ser ud som følger:

Anders Ulriksen, Dennis B. Jørgensen, Frederik Dahl, Jens Dahl, Jeppe Hvid Sørensen, Marius Løkke, Mathias Runge, Max Bonde Helle, Michael Bo Kristensen, Mikkel Jørgensen, Morten Bo Kristensen, Rasmus Plauborg, René B. Jørgensen, Rishad Fahim

Kampinfo:

Spillested: Vejen Stadion
Kampstart: 11.00