Damesenior leverede flot præstation ved træningstævne

Damesenior leverede flot præstation ved træningstævne

Damesenior var lørdag d. 8. august til et træningsstævne ved Skibhøjanlæg i Esbjerg. 9 spillere dukkede op til en meget varm dag i fodboldens tegn, som dog skulle gå hen og blive god alligevel.

Vi starter ud mod Tjæreborg som efter 10 min laver et fremragende langskudsmål fra 25 meter og vi er derfor bagud 0-1 ved pausen, omend kampen var rimelig lige. Efter 5 min i anden halvleg er det så Janni Ehmsens tur til at forsøge sig fra distancen og endnu et fremragende langskudsmål bliver scoret i kampen. Desværre får Tjæreborg prikket bolden ind igen med 5min tilbage, hvor flot spil fra deres side og lidt manglende kommunikation i varmen fra vores side, nok var hovedårsagen til at de kunne komme igennem vores ellers stærke forsvar. Tjæreborg gik hen og vandt turneringen, så set i bakspejlet et absolut godkendt resultat. I 2. kamp skulle vi spille imod Sdr. Hygum, som til dagens stævne kun havde 7 mand med og havde tabt deres første 2 kampe med 3-0 og 7-0. Det blev da også en ensidig affære som vi vinder 3-0 efter mål af Annika Hansen, Katja Grønkjær og …, hvor vi allerede i halvlegen kunne have ført med 7-0, hvis vi havde været lidt skarpere. Vi spillede derfor med en mand i undertal i 2. halvleg, til dels for selv at spare spillere til de sidste kampe og til dels for ikke at jorde Sdr. Hygum helt. 3. kamp var imod IF92 og hvilken træningskamp det blev. En kamp der bølgede frem og tilbage med flot spil, store chancer, gode målmandspræstationer og et enkelt mål til hvert hold i sidste ende. Det var to hold der taktisk spillede meget forskelligt forbold, men som matchede hinanden godt og det gjorde det derfor også endnu sjovere, da vi halvvejs igennem 2. halvleg kommer foran 1-0 på en blanding af et skud/indlæg fra Andrea Christensen, som ender med at ryger forbi med og modspillere i feltet og direkte ind i kassen og hermed var Andreas debut mål for BV Oksbøl en realitet. Der blev knoklet for at holde føringen, men i det bogstaveligt talt sidste sekund snyder en ballonbold alle og desværre sejler ind i det lange hjørne. Resultatet var nok fair nok set over hele kampen, men med de Bordeaux briller var det super ærgerligt efter hård fight af pigerne for at holde nullet. Den 4. og sidste kamp vinder vi uden kamp, da Kvaglund ikke ønsker at spille mere i varmen, hvilket vist ikke gjorde noget for os. Resultater af turneringen blev derfor: 1. Tjæreborg, 2. IF92, 3. BV Oksbøl, 4. Kvaglund og 5. Sdr. Hygum. Ud over resultaterne var det et godt arrangeret stævne, hvor største udfordring uden tvivl var varmen. Vi håber på en gentagelse af stævnet næste år, hvor guldet forhåbentligt kan hjembringes til BV Arena