Sidste træningskamp bliver mod Brande

Sidste træningskamp bliver mod Brande

BV Oksbøls førstehold skal søndag kl. 13.00 igennem de sidste forberedelser inden de næste weekend åbner Serie 2-sæsonen ude mod Vejen .

Det bliver dog et hold uden mange af de vanlige førsteholdsspillere der tager til Brande, og det bliver en svær kamp mod et godt hold, men ikke umuligt fortæller Søren Werner Jensen.

– Det bliver uden tvivl en udfordring mod et rigtig godt serie 1-hold. De fleste relationer på holdet er jo brudt med de mange ændringer og folk på uvante pladser/positioner. Jeg er dog som altid klar på en udfordring og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at sætte holdet op fortæller holdets træner, Søren Werner Jensen.

Han fortæller i øvrigt at han forventer at se de etablerede spiller gå forrest og hive de mange nye spillere med.

– Det er klart det for betydning. Det er uundgåeligt med så mange ændringer. Der er nogen med som aldrig har været med og nogen spiller uvante positioner. Der er en masse relationer der bliver brudt. Der vil blive stillet store krav til ansvarsniveauet hos de etablerede spiller, og så er der en god mulighed for de nye til at lærer mere til spillestilen. 

Hvordan det hele ender må tiden vise, men en ting er sikkert – kampen skal ikke blot overståes.

– Det bliver sammenhold og arbejdsomhed. Uanset hvor meget modgang vi eventuelt måtte møde må vi ikke bare stoppe med at være til stede. Så længe jeg er træner forlanger jeg hårdt arbejde fra mine spillere så vi altid kan kigge hinanden i øjnene efter kampen.

Næste weekend åbner holdet Serie 2-sæsonen og første kamp skydes igang mod Vejen SF den 16. august kl. 11.00 i Vejen.


Truppen til kampen ser ud som følger:

Andreas Andersen, Casper Friis, Dennis B. Jørgensen, Emil Hedegaard, Mads Øland, Malthe Plauborg, Marius Løkke, Mathias Runge, Mathias W. Pedersen, Mikkel Plauborg, Rasmus Jensen, René B. Jørgensen, Rishad Fahim, Thomas Mortensen

Kampinfo:

Spillested: Brande stadion
Kampstart: 13.00