Førsteholdet fortsætter forberedelserne mod Bramming

Førsteholdet fortsætter forberedelserne mod Bramming

BV Oksbøls førstehold skal tirsdag aften forsøge at følge op på den flotte sejr i træningskampen mod Varde, når de på hjemmebane tager imod Bramming Boldklubs Serie 1-hold i efterårets anden træningskamp.

Kampen mod Varde i lørdags viste at man med god grund kan have forhåbninger om et flot efterår i BV, men der er naturligvis stadig ting, der ikke sidder lige i skabet, især en ting vil træner, Søren Werner Jensen gerne se mere af.

– Det største fokus kommer til at ligge på boldomgangen i det etablerede spil. Vi skal evne at have mere boldbesiddelse end vi gjorde mod Varde, også selvom vi gerne vil have omstillinger som varemærke fortæller holdets træner, Søren Werner Jensen.

Det bliver den anden gang han får lov at se nogle af hans spillere i aktion, mens andre er stødt til efter ferie og små skader.

– Jeg håber at alle dem der var i kamp i lørdags har fået en anelse mere luft og så at dem der ikke har været i kamp endnu kan bygge på. 

Med kun to træningskampe tilbage er det altså den næstsidste mulighed for finde hans elleve stærkeste til Serie 2-sæson skydes igang mod Vejen SF den 16. august.

– Opstarten til efteråret er utaknemmelig. Den er kort og for nogen ligger den midt i sommerferien. Så det gælder om at ramme rigtigt i mine iagttagelser både til de få kampe vi har og til træning og så skal der også lyttes til mavefornemmelsen. Jeg er dog ikke i tvivl om at truppen er så stærk og fokuseret at vi nok skal være klar til første turneringskamp mod Vejen.


Truppen til kampen ser ud som følger:

Anders Ulriksen, David Poulsen, Frederik Dahl, Jacob Knudsen, Jens Dahl, Jeppe Hvid, Marius Løkke, Mathias Runge, Mathias Wriedt Pedersen, Mikkel Jørgensen, Morten Bo Kristensen, Rasmus Plauborg, René Jørgensen og Rishad Fahim

Kampinfo:

Spillested: Oksbøl stadion
Kampstart: 18.30