Førsteholdet åbnede med flot test-sejr

Førsteholdet åbnede med flot test-sejr

Det blev en god start på efteråret, da BV Oksbøls førstehold lørdag eftermiddag slog Varde IFs Jyllandsseriehold med 3-2 i deres første træningskamp.

Oksbøl kom bedst fra start, da Marius Løkke lagde en flot aflevering fladt ned bag forsvaret hvor Mikkel Jørgensen var løbet dybt og afslutter fladt ved nærmeste stolpe. En afslutning som målmanden burde have taget sig af, men assisten fortjente et mål.

Udligningen kom lidt af tilfældigheder i Oksbøl-feltet, hvor hjemmeholdet ikke fik afviklet og til sidst sparker en Varde-spiller bolden i mål til 1-1. 

Oksbøl tog igen føringen, da Marius Løkke og Mikkel Jørgensen endnu var arkitekterne, denne gang med omvendt fortegn. Mikkel Jørgensen lagde en flot aflevering fladt i dybden til Marius Løkke, der resolut afslutter fladt mod fjerneste stolpe uden chance for Vardes målmand og gjorde det til 2-1.

Varde kom igen tilbage i kampen, hvor målet til 2-2 er et langskud hvor Jeppe Hvid simpelthen ser bolden forkert og la en tilsyneladende nem bold passere stregen.

Sejren fik Oksbøl-drengene til sidst på et sikkert eksekveret straffespark fra Rasmus Plauborg. Episoden der førte til straffesparket var ligesom med de 2 første mål denne gang en flot aflevering fladt i dybden fra Max Bonde som Jens Dahl kommer først på og forsvarsspilleren begår et straffespark.

– Jeg synes vi viser rigtig fine takter. Det er første gang jeg ser truppen efter ferien pga. sommerferie så optakten har ikke været optimal. På trods af det så det fint ud. Fysisk har vi overskud længere end jeg regnede med og man kunne se der virkelig blev arbejdet med holdets taktiske form. Vores største problem var at vi igennem hele kampen havde alt for få og for korte perioder hvis vi styrede kampen med bolden. Vi formåede simpelthen ikke få bolden til at kører i det etablerede spil lød det fra førsteholdets træner, Søren Werner Jensen.


Resultat:
BV Oksbøl – Varde IF 3-2

Startopstilling:
Jeppe Hvid Sørensen
Morten Bo Kristensen
David Poulsen
Rishad A. Fahim
Mathias Runge
Jens Dahl
Anders Ulriksen
Mikkel Jørgensen
Rasmus Plauborg
Marius Løkke
Frederik Dahl Thomsen

Målscorere:
1-0 Mikkel Jørgensen
1-1
2-1 Marius Løkke
2-2
3-2 Rasmus Plauborg

Indskiftere:
Anders Skjærbæk
Michael Bo Kristensen
Max Bonde