Førsteholdet åbner efteråret mod Jyllandseriehold

Førsteholdet åbner efteråret mod Jyllandseriehold

Varde IFs Jyllandsserie-hold bliver den første af tre modstandere for BVs førstehold inden de tager hul på efteråret i Serie 2.

– Jeg glæder mig til at komme igang med et efterår der forhåbentligt forløber helt efter planen og uden indflydelse fra Corona eller andet. Ved selve kampen glæder jeg mig til at få en fornemmelse af hvor holdet står i forhold til det potentiale jeg mener der er på holdet. Det er en kort og intens optakt til efteråret så vi skal helst ikke være for langt fra topformen fortæller holdets træner, Søren Werner Jensen.

Der er to rækker i mellem de to hold, men det er kun en fordel, hvis man skal tro Søren Werner.

– Jeg har det godt med at blive matchet på så højt et niveau som muligt. Det giver et godt signal til truppen om hvor meget der skal arbejdes med for at tage næste skridt. Min mavefornemmelse siger faktisk vi ikke er så langt fra deres niveau, men det vil kampen i morgen jo gi et godt billede på. Derudover mener jeg at holdet er godt nok til at matche de bedste hold hvis vi koncentrere os og spiller vores eget spil.

Truppen til kampen ser ud som følger:

Anders Skjærbæk, Anders Ulriksen, David Poulsen, Frederik Dahl, Jens Dahl, Jeppe Hvid, Marius Løkke, Mathias Runge, Max Bonde, Michael Bo Kristensen, Mikkel Jørgensen, Morten Bo Kristensen, Rasmus Plauborg og Rishad Fahim

Kampinfo:

Spillested: Oksbøl stadion

Kampstart: Kl. 16:00