Werner om snarligt BV-farvel: Stolt og vemodigt

Werner om snarligt BV-farvel: Stolt og vemodigt

Til nytår stopper Søren Werner Jensen som førsteholdstræner i Boldklubben Vestkysten for at prøve kræfter med jobbet som træner for Varde IF’s andethold, der til dagligt spiller i Jyllandsserien, og det er vemodigt efter mange år i klubben.

– Det er meget vemodigt. BV som klub og alle mennesker omkring betyder rigtig meget for mig. Ingen tvivl om det er min hjerteklub og forhåbenligt krydser vores veje igen engang. Når det så er sagt, er jeg stolt og glad for at have fået den næste mulighed i min trænerkarriere. BV er så velfungerende en klub at jeg ikke et sekund tvivler på de finder den helt rigtige til at drive tingene videre. Der er et fantastisk grundlag for succes lyder det fra Søren Werner Jensen.

Når det så er sagt glæder han sig dog over den mulighed der har budt sig og ser frem til den med stor spænding, og er ikke et sekund i tvivl om det kommer begge klubber og ham selv til gavn.

– Det er en rigtig spændende mulighed. Jeg tror timingen i skiftet er helt rigtig for alle parter. Jeg glæder mig til at prøve noget nyt og stå helt på egne ben et nyt sted hvor jeg for alvor skal bevise mit værd som træner overfor nogen nye spillere. Derudover er jeg rigtig stolt over at jeg på dette tidlige tidspunkt i min trænerkarriere har udviklet mig til at være en træner der er attraktiv for andre klubber fortæller Søren.

Inden turen går til Varde gælder der stadig en spædende efterårs-sæson og det er bestemt ikke noget der bare skal overstås.

– Lige for nu har jeg alt mit fokus på at slutte stærkt af for BV og jeg håber at se en masse tilskuere, både på BV Arena og på udebane. Jeg glæder mig til én sidste BV sæson for nu og så må alt det sentimentale komme til årsfesten slutter Søren Werner.

OBS! Ser du dig selv som en kandidat til jobbet, er du velkommen til at kontakte Egon Jørgensen på telefon +45 28 29 33 63 eller sende en mail på egon.joergensen@bbsyd.dk.