Søren Werner stopper til nytår – nyt job venter

Søren Werner stopper til nytår – nyt job venter

Det bliver til fem år som førsteholdstræner for Boldklubben Vestkysten når Søren Werner Jensen til nytår tager et nyt spændende skridt i trænerkarrieren, som 2. holdstræner i Varde IF.

Tilbage i 2016 overtog Søren Werner Jensen tjansen som førsteholdstræner i Boldklubben Vestkysten, da Jan Bloch efter flere års tro tjeneste valgte sætte punktum i klubben.

På de fire et halvt år, der er gået som førsteholdstræner, er det blevet til flere store præstationer for Werner og co, hvor året 2017 står som en af de helt store bedrifter i klubbens historie med to oprykninger uden et eneste nederlag og blot en enkelt uafgjort.

Søren Werner fortsætter altså sæsonen ud, og skal i efteråret forsøge at aflevere klubben i Serie 1, og i mellem tiden vil der blive arbejdet på højtryk for at finde en værdig afløser for Søren.

Boldklubben Vestkysten vil gerne på forhånd takke Søren for hans altid enorme engagement i klubben, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden.

OBS! Ser du dig selv som en kandidat til jobbet, er du velkommen til at kontakte Egon Jørgensen på telefon +45 28 29 33 63 eller sende en mail på egon.joergensen@bbsyd.dk.