BV Oksbøl er ude af DBU Pokalen

BV Oksbøl er ude af DBU Pokalen

Det var lige ved og næsten, da BV Oksbøls førstehold blev slået ud af Varde IF fra Danmarksserien med et nederlag på 3-1.

Varde startede ikke overraskende mest på bolden og havde da også flere gode muligheder i kampens begyndelse, men Jeppe Hvid i målet stod en god kamp og reddede flere nærgående forsøg.

Først et par minutter før pausen måtte han give for tabt, da Niclas Holm tæt under mål sikrede Varde en halvlegsføring på 1-0.

Udligningen kom på et hovedstød ved Dennis Backmann Jørgensen efter et kvarters spil i anden halvleg, da han kom først på en tilfældig bold i feltet efter et frispark og gjorde det til 1-1.

Det holdt dog ikke længe – fem minutter senere på en omstilling, endte en lang aflevering hos udeholdets Mathias Backs, som sendte bolden i nettet og bragte Varde foran 2-1.

Oksbøl formåede desværre aldrig rigtig at komme tæt på udligningen igen, og et gult kort i kampen afslutning gjorde det svært for hjemmeholdet i de afgørende minutter.

I kampens overtid lukkede Varde kampen, da Mathias Backs med sit andet mål gjorde det til 3-1 efter en frisparkskombination.


Resultat:
BV Oksbøl – Varde IF 1-3 (0-1)

Målscorere:
43′ 0-1 Nicklas Holm
62’ 1-1 Dennis Backmann Jørgensen
68′ 1-2 Mathias Backs
90′ 1-3 Mathias Backs

Startopstilling:
Jeppe Hvid Sørensen
Mads Øland
Jacob Knudsen
Rishad A. Fahim
Mathias Runge
Jens Dahl
Mathias W. Pedersen
Mikkel Jørgensen
Rasmus Plauborg
Dennis Backmann Jørgensen
Frederik Dahl Thomsen

Indskiftere:
Marius Løkke
Morten Bo Kristensen
David Poulsen